Thursday, September 23, 2010

TUREEN ROSE

Salam Syawal 14, 1431H..ni entry pertama selepas Ramadhan lalu..masih dalam mood raya..malasnya nk updated blog...makan kuih raya banyak sangat kot..hihihi..Ok kali ni nak share Tureen Rose seakan Wild Roses yang dirembat dr Tasha. Bunga Rose comey 4 kuntum ni sungguh cantik pada mataku..nanti boleh la digandingkan dengan set2 wild roses yg dah sedia ada tu..


Tureen Rose ke dua yang tanpa penutup..rembat jgak sebab berkenan ngan bunga Rose 3 kumtum tu sweet sangat, walaupun tiada tutup & sompek..beli jgak dgn tokey antik AJ sbb dpt potongan harga yg amat berbaloi, ramai otai antik dah ada Tureen corak ni, kalu tak salah hari tu nmpak kat rumah Yatt & Ezany
Double Tureen - 2 tureen seakan serupa digandingkan bersama
Ok la buat hari ini..selamat berhari raya lagi buat semua..tata..

2 comments:

  1. Salam Ehsah,

    kak yan ada kumpul set biru yang'made in england'. tak tau nak panggil set apa ni..Selalunya dia ada color, pink, hijau muda, biru dan kuning. Akak teringin tureen dia lah.. Now cuma ada set pinggan, teko, dan cawan. pinggan hidang.. Kalu ada kasi tau ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete