Wednesday, September 29, 2010

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)


GA dari Kak Ina KL lah pulak..nk join gak sebab banyak hadiah2 yang akan diberi..tak larat nk copy semua hadiah2 tu, jad irajin2lah jengok ke blog K Ina di http://www.kakinakl.com/




Kak Ina kata "senang ajer nak dapatkan hadiah ini. Cuma letakkan sekeping gambar..Rasanya ramai yang ambil gambar masa gi open house kan...tak kisahlah gambar bersama keluarga, sanak saudara dan teman-teman. ..
Gambar tak kiralah lucu ker..candid ker..suka hati kalau nak letak kata lucu pun boleh (kira bonus kalau letak)..yang best masa tengh makanlah yer,tak letak pun boleh...
Bagilah tau serba sedikit di mana gambar di ambil, di rumah sape, bila dan di mana"




Jadi..nilah gambar yang di pertaruhkan, diambil di rumah abang sulung saya di K Terengganu pada Hari Raya Ke2 baru-baru ni. Dari kanan Abang Long saya, tengah anak sulung saya , Firdaus & kiri tu adik ipar saya Eddie sedang tak ingat dunia makan mee rebus yg Mak Long buat. Sorry ya..antor gambar korang...jangan marahhh... nanti kalu menang hadiah kita share sama-sama ya..hihihi..

Syarat-syarat yang lain pun senang ajer...

1. Buat N3 pasal blog akak..tak kisahlah macamana cara nak tulis..nak kutuk pun boleh.
2. Letakkan link akak di N3 tersebut.
3. Tinggalkan komen kat bawah N3 ini. Kalau kat shoutbox akak tak kira yer..dan jangan lupa letakkan permalink anda.
4. Tarikh tutup pada atau sebelum 22hb. Oktober 2010 jam 12.00 tengahmalam.

Dan yang paling penting sekali kenalah letak ayat ni di penghabisan N3 yer..

5. Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) adalah anjuran bersama eyriqazz, beautifulnara dan nurazzah

So apalagi..mari ramai2 post gambar dan join contest ini;

Contest - Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) adalah anjuran bersama;

eyriqazz http://eyriqazz.com

Beautifulnara http://beautifulnara.com

nurazzah http://nostalgialama.blogspot.com

darkbatman http://darkbatman.com

http://www.chocoxon.blogspot.com

http://www.rahzbakers.com/

http://furdunesia.blogspot.com/

http://yanmieonline.com/

http://www.buttonplanetent.blogspot.com/

http://www.galeriwahida.blogspot.com/

http://www.shawlnurfa.blogspot.com/


http://www.nasikerabubuahtanjung.blogspot.com

http://www.cometcloth.com

http://www.chearmster.com

http://www.wheretoeat-akuzle.blogspot.com

http://www.bendasedap.blogspot.com

http://www.daydeck86.com

6 comments:

  1. salam dan terima kasih sudi join contest akak..

    yang lain ok cuma kamu kena c and o
    perkataan last tu sebab bila kak klik tak keluar link..

    sebab kena link kerana menghargai mereka sebagai penaja utama..nanti dah ok akak check balik yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. slm k ina..opss..lupa laks..dh letak link, bole check semula ya..

    ReplyDelete
  3. luper nak bagitau..tajuk pun kena ikut syarat ek..kamu edit balik tulis
    Contest - Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)

    sorry yer kalau menyusahkan kamu sebab tulah syarat dari penaja...takut tak ikut syarat payah nanti..takut ada yang query nanti yer

    ReplyDelete
  4. ok lulus..tunggu keputusannya nanti yer..

    akak dah letak link kat sebelah side bar belah kanan yer..terima kasih sekali lagi

    ReplyDelete
  5. salam kenal2...lawak piccas tu..kiter pun sama masuk contest nie...moga kiter sama2 menang ehh....

    ReplyDelete