Sunday, September 26, 2010

KOLEKSI GREEN ROSES

Hari ni nak share Koleksi Rose Hijau pulak..tu pun sikit ajer..dapat dari pelbagai sumber..mulanya tak niat nak collect bunga ni..tapi bila dok intai2 blog2 otai..nampak cantik la pulak bunga ni..so kita pun kayuh la pelan-pelan..last item yang dapat Teko Alladin idaman hati ni, dapat bulan puasa lalu dr non-blogger Ipoh Mali..tenqiuzz..suka sangat...
Teko bulat ni dh tak ingat dapat dr mana..Tasha kut..?
Sugar Pot dr Zulkis, dapat sekali ngan 2 biji cawan bujang dibawah, sayang tak ada piring
2 Biji Cawan bujang trang tang-tang Mulut Lebar..i likeee..

Sebiji cake platter 10 inci,tinggal satu je buat kenangan..dulu banyak masa hunting kat apek tp banyak dah terjual sbb ingat tak nak collect bunga ni kononnya..sekarang barulah terkial2 nak cari semula..huhuhu..
Taraaa...keseluruhan koleksi rose hijau yg ada..2 biji piring kuih tu dapat hadiah GA dari Kelly,alhamdulillah...cukuplah dari tak ada langsung...nanti pelan2 la kayuhh..


1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete