Saturday, January 23, 2010

SIJALUR HIJAU

JEJAK KASIH SIJALUR HIJAU
Salam buat kawan2 blogger semua..kalu sesiapa dah tengok blog Ryana LITTLE HOUSE, ada N3 pasal SiJalur Hijau yg merindui si ibunya disini. Hari itu ada blogger nak tolong satukan anaknya(sicawan) tp tak jadi sebab lain benar jauh lari keturunannya..apa2 pun terimaksih kerana telah bersusah-payah menolong..

Saya pun sebenarnya dalam dilemma samada nak lepaskan maknya dan 3 adik beradik yg lain ni ke Sabah atau tak..rasanya sayang juga..kerana baru je rasanya si ibu tunggal ni nak berteduh di Teratak Puteri...dah ada org yg nak masuk merisik..he..he..

Macamana pendapat blogger..nk lepaskan atau tak siibu ni berkumpul dgn anak2nya ke Bumi Dibawah Bayu??


Inilah wajah si ibu yg dirindui oleh anak2nya di Sabah nuu..



1 comment:

  1. Salam kak chah.
    wah..nak ibu si jalur tu hijau tu..

    ReplyDelete